مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت مستمری متوفی در خارج از کشور

با سلام و خسته نباشید
بنده 37 سال دارم و فرزند دختر یک سال هست که بصورت پناهنده از کشور خارج شدم، نه شاغل هستم و نه ازدواج کرده م سوال این هست که چطوری میشه برای دریافت مستمری که از پدرم بهم تعلق میگیره و زمانی که ایران بودم میگرفتم مجدد اقدام و دریافت کنم ؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

درخواست مستعمری از سازمان تامین اجتماعی و یا صندوق بازنشستگی بدهید اگر خارج از ایرانید به سفارتخانه و کونسولگری ایران بروید و به یک وکیل وکالت بدهید می توانید به ما هم وکالت بدهید 09126398085