مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم خانه

سلام و خسته نباشید خانواده پدر من چهار برادر و چهار خواهر هستن، پدربزرگ بنده چندین سال پیش فوت کردند. تمام اموال را تقسیم کردند وا ز قضا خانه پدربزرگ در زمین ما واقع شد که مقرر شد تا زمان زنده ماندن مادرشان در آن خانه سکونت کند، در حال حاضر بعد از فوت مادر فقط دو برادر ادعا دارند که آن خانه باید تقسیم شود و مابقی هیچ صحبتی نمی کنند، و آن دو بردار اظهار دارندکه پدر بنده باید نصف پول تجهیزات موجود در ساختمان خانه را برایش هزینه پرداخت کند.
خواستم بدونم آیا با اینکه شش نفر از وراث با احتساب پدر بنده هیچ سهمی نمی خواهند آن دو برادر حقی دارند؟ ایا می توانند از اینکه ان منزل که در روی زمین ارثیه پدر بنده است و مادربزرگمان تا روز فوتش در آنجا زندگی می کرده در خراب کردن ان و استفاده ما از زمین ارثیه خللی بوجود آورند؟ لازم بذکر است که آن دو برادر تمام و کمال از ارثیه خود استفاده کرده اند
ممنون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر تقسیم نامه قبلی وجود داشته باشددر محاکم معتبر تلقی می شود. جهت بررسی بیشتر تاس بگیرید 09126398085