مشاوره حقوقی رایگان - اسیب حین کار

درصورت اسیب کارگر کارخانه در حالی که کارفرما بیمه مسئولیت مدنی ندارد و فقط بیمه تکمیلی فعال است و هزینه درمان کامل پرداخت شده و حقوق ماهیانه وی در قالب وام پرداخت میگردد
در صورت شکایت نامبرده جهت اخذ دیه پرداخت ها که در قالب وام بوده از مبلغ دیه کسر میشود یا دیه یکجا باید پرداخت شود و جهت اخذ وام ها کارفرما باید وارد دعوی شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در اداره کار شکایت
خود را مطرح نمایید
و سپس درخواست مطالبه دیه و هزینه های درمان مازاد بر دیه را مطرح
نمایید
خیر و باید هم تمام مبلغ دیه و هم حقوق ماهیانه پرداخت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کارگر می تواند با عنوان حادثه حین کار شکایت کند در صورتی که کارشناس کارفرما را مقصر اعلام کند دیه طبق نظر کارشناس و نظریه پزشکی قانونی باید پرداخت شود .
بابت مبالغ پرداختی دادخواست مطالبه وجه بدهید و اعلام کنید که وام قرض الحسنه بوده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیه باید به صورت جداگانه پرداخت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا به اداره کار رفته و شکایت نماید و بعد می توانید تمام خسارات خود را دریافت نماید و تمام حق و حقوق شنا باید پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه باید پرداخت شود و جهت وام ها باید جدا اقدام شود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

دیه غیر عمد ظرف دوسال پرداخت می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معمولا بعد از تعیین ان یکجا پرداخت میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی دارد به نظریه کارشناس وزارت کار در خصوص قاصر یا مقصر

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام منظور از پرداخت حقوق ماهيانه در قالب وام رو متوجه نشدم
ولي ازطريق شكايت كيفري با موضوع حادثه حين انجام كار و ارجاع موضوع با كارشناس حوادث وًتعيين درصد تقصير كارگر و كارفرما درنهايت محكوم به پرداخت ديه خواهد شد