مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدن و پارگی دیسک گردن در محل کار

سلام. بنده مدت 17سال دریکی ازشرکتهای دولتی به عنوان پرسکارمشغول هستم درحین کار ومدتی که مشغول کارپرسکاری بودم دیسک گردنم دچارپارگی وآسیب شد.سه ماه پیش جراحی کردم وسه ماه خونه نشین بودم. چندروزپیش رفتم محل کار دیدم درکمال ناباوری برگه حادثه رو رَد نکردن. الان میتونم بامدیریت صحبت کنم که برگه حادثه رو تکمیل کُنن؟؟بنده نمیخوام فعلا شکایت کنم چون تومحل کار فعلا شغل نسبتا راحتی بهم دادن. بنده فقط برای برگه حادثه بعدسه ماه مشاوره میخوام.ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله حتما اقدام کنید و برای دریافت بیمه از کار افتادگی جزیی نیز اقدام کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به پزشکی قانونی مراجعه شود منظور شما از مشاوره مشخص نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ،شما می توانید به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و برای دریافت بیمه ازکارافتادگی نیز اقدام نمایید .جهت راهنمایی بهتر می توانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت دریافت بیمه ازکار افتادگی اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید از طریق پزشکی قانونی اقدام کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

در این خصوص ابتدا به پزشکی قانونی مراجعه سپس با توجه به اسناد و مدارک موجود درخواست از کار افتادگی کنید برای مشاوره و کسب اطلاع تماس بگیرید