مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام من توسانحه کار انگشتم بام شکسته بو دومچ پام آسیب دیده بود پزشک قانونی هم تو نظریه اولش ندیده بود انگشتمو بعد که عکس انگشتمودید گفت خوب شکسته بوده یکماه ماینه مجدد نوشت من کلی خرج دکتر هزینه گچ اینا کردم نتونستم یکماه پام زمین بزارم بعدبعدبیمه برای واریز نظریه اول پزشک قانونی رو خواست الان هشت میلیون وچهارصدبهم واریز کردن درحالی که دوونیم تنهاترین دکتر کردیم برای گچ اعتراض کنم بیمه معلم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تمامی خسارات مربوطه به حادثه ذکر شده باید تمام و کمال پرداخت شود .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم به رای دادگاه اعتراص کن و هم دادخواست مطالبه خسارت و ضرروزیان و عدم النفع دوره بیکاری و هزینه درمان به طرفیت کار فرما بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه هزینه درمان زاید بر دیه را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله و می بایست تمام خسارات پرداخت گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، به رای دادگاه در مهلت مقرر قانونی اعتراض کنید ،
دادخواستی تحت عنوان مطالبه ضرر و زیان و خسارت معنوی و منافع ممکن الحصول ایام بیکاری را تنظیم کنید