مشاوره حقوقی رایگان - ملاک موافقت قاضی با انتقال پرونده به شعبه دیگر (هر دو پرونده در یک مجتمع قضایی است )

از یک نفر به دلیل امتناع از انتقال سند زمین شکایت کردم با عنوان خواسته لازم برای تنظیم سند در مقابل ثابت کردن مالکیت ، ولی این فرد رفته در شعبه دیگری در همان مجتمع قضایی شکایتی مبنی بر خلع ید داده است . الان سؤال اینست
آیا امکان دارد همزمان هر دو پرونده در یک مجتمع قضایی در جریان باشد ؟
آیا من می توانم با توجه یکی بودن موضوع در شعبه ای من طرح دعوی کردم انتقال داده شود ؟
اگر این امکان وجود داشته باشد ملاک قاضی چیست ، من که زودتر شکایت کردم (تقدم و تاخر) مبنا است یا اونیکه در حال حاضر سند رسمی دستش است می تونه پرونده را از این شعبه فعلی تحت رسیدگی خارج کنه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شعبه را از طرح دعوي متعدد مطلع کنید. در اینگونه موارد با دستور رئیس مجتمع قضایی به شعبه ای که زودتر پرونده تشکیل شده است می رود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید موضوع را به شعبه اعلام کنید.