مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف ملک مشاع

سلام ...
آیا کسی که کارشناس آمده و2/375دانگ سهمش شده مبلغ 54میلیون اجرت المثل ایام تصرف کارشناس حساب کرده .....سوال ایشان 2/375دانگ بیشتر ندارد کارشناس هم گفته حالا سوالم در طبقه 2 از 6دانگ استفاده میکند خودش چطور میشود خودش تصرف 6دانگ ملک را دارد ولی از طبقه همکف این مبلغ 54 ملیون کارشناس حساب کند .... ولی هنوز رأی صادر نشده .... یعنی دادگاه این مبلغ را از ما میگیرد در موقعی که خود خواهان تصرف بر ملک دارد ملک موروثی هست .... ممنون میشم از پاسخ شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما ابعاد مختلفی دارد که توضیح آن در این آیتم مقدور نیست ولی به نظر می رسد سهم شما از ملک کمتر از سهم ایشان است .
در صورت تمایل و نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید