مشاوره حقوقی رایگان - ابریز زمینهای ورثه ای

سلام. ارثی تقسیم شده، و قسمت مسکونی به برادر و قسمت زمین کشاورزی به خواهر واگذار شده، و جوی اب کشاورزی از داخل زمین کشاورزی که به خواهر رسیده، عبور میکند. و این جوی اب، با زمین مسکونی که به برادر رسیده کمتر از نیم متر فاصله دارد. ایا برادر میتواند ابریز پشت بام ملک مسکونی اش را به سمت زمین کشاورزی خواهر هدایت کند؟ ضمنا در قولنامه تا دیوار مسکونی، حدود اربعه زمین کشاورزی خواهر قید شده. تصویر زمین هم ارسال میگردد

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر سابقا ابریز پشت بام ملک مسکونی اش را به سمت زمین کشاورزی خواهر هدایت میشده ، در اینصورت این حق ادامه می یابد.