مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای داور بعد از مهلت قانونی بیست روزه

سلام من یک زمین فروختم که در مبایعه نامه شرط داوری قید شده بود بعدا خریدار به جهت اختلاف موضوع را به کانون داوری اراک برد و رای بر علیه من صادر شد بنده چون در تهران سکونت داشتم و بخاطر محدودیت کرونا نتوانستم درجلسه داوری شرکت کنم و بعد حدود 2 ماه که از صدور رای گذشت متوجه شدم که داور منتخب من در جلسه شرکت نکرده و اساسا به ایشان اطلاع داده نشده و شخص دیگری به جای ایشان در جلسه شرکت کرده که داور منتخب بعدا به کانون داوری مراجعه کرده و علت را جویا شده که جواب درستی به ایشان نداده اند که مطلب فوق را رسما به من اعلام کرد آیا من می‌توانم الان که مدت زمان زیادی می گذرد تقاضای ابطال رای صادره که خلاف تشریفات قانونی صادر شده را بنمایم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

الناز هوشیارزاده

سرکار خانم الناز هوشیارزاده :

بله با اعلام عذرموجه درخواست ابطال رای داور را بدهید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام با توجه به گذشت20روز از زمان ابلاغ رای داوری،شما نمی توانید دادخواست ابطال رای داوران را بخواهید و الا قرار رد دادخواست شما صادر خواهد شد،،ولی اگر افرادی غیر از داوران منتخب شما رای را صادر و این داوران مجاز به صدوررای اختلاف شما نبودند و از طرف دادگاه هم انتخاب نشدند،شما طی لایحه ای، با ارائه کپی مبایعه نامه،،به دادگاه صادر کننده ابلاغیه رای داور اعلام کنید که وفق بند 6ماده489ق.آ.د.م. رای صادره باطل و قابلیت اجرا ندارد و در خواست صدور دستور توقف و ابطال رای را بخواهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل