مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام و خسته نباشید.
سال 1389یک پراید از کسی خریداری کردم و با وجودی که دوبار پلاک عوض شده ولی هنوز سند به اسم فروشنده اول هست.من خریدار آخرم ،آیا فروشنده اول میتونه مستقیم وکالت سند به من بده یا خیر؟
ممنونم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وکالت در تنظیم سند رسمی می تواند.اما وکالت در تعویض پلاک را نمی تواند.
توصیه می‌شود سریعا نسبت به انجام قانونی تنطیم سند رسمی و تعویض پلاک بنام خودتان اقدام کنید تا مشکلات بیشتری اتفاق نیفتد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله امکانپذیر است لیکن جهت جلوگیری از هرگونه ادعا از جانب ایادی قبلی و خریداران واسطه بهتر است از ایشان امضا بگیرید. جهت اطلاع و مشاوره حقوقی و یا پیگیری در محاکم دادگستری صرفاً به ""دفتر وکلای دادگستری شهرتان"" مراجعه نمایید و از مراجعه و مطرح کردن اسرار پرونده و زندگی خود در دفتر موسسات حقوقی و داوری و کارکنان آن ، جداً خودداری نمایید.