مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری موجر مغازه

سلام وقت بخیر
ما پنج سال یک باب مغازه رو از یک صاحب دفتر املاک در محل دفترش اجاره کردیم و بعد 5 سال متوجه شدیم در همه اجاره نامه ها مالیات مستغلات رو به عهده ما گذاشته
لازم به ذکر اینکه قراردادها بدون کد رهگیری هست و مالک از ترس نفهمیدن ما تا بحال حرفی نزده و مالیات های مستغلات رو پرداخت کرده و الان پس از پایان قراردادها طلب کرده
میشه از ایشون به عنوان مشاور که قرارداد غیر متعارف به نفع خودش نوشته شکایت کرد و اینکه دینی که به گردن ما بوده و بی اجازه پرداخت کرده میتونه طلب کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایشان در صورتی میتوتند به شما رجوع کند که با اطلاع و رضایت شما دیدون را پرداخت کرذه باشد