مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف موجر و مستاجر

ملکی به وکالت از سه نفر مالک اجاره کردیم. موجرین شخص هستند و مستاجر شرکت حقوقی است . مدت اجاره 2 سال بوده است . مالیات اجاره ملک بر عهده ی طرفین بوده است . وکیل مالکین چک تسویه مالیات اجاره را از شرکت حقوقی ، گرفته اند ولی متاسفانه به دارائی پرداخت و تسویه نکرده اند . مدت قرارداد تا مهرماه 1397 بوده و گذشته است و ملک در تصرف شرکت تا به الان می باشد .
موافقت بر تجدید اجاره کرده بودیم اما فرصت تنظیم حادث نشده بود . متاسفانه در تیرماه 98 ملک آتش گرفت و غیر قابل استفاده است. عامل آتش سوزی غیر عمد خود وکیل مالکین از طرف آتش نشانی احراز شده است . با توجه به اینکه مالیات اجاره تکلیف شرکت بوده و ما باید می پرداختیم و از مبلغ اجاره کم میکیردیم . اما چک تسویه به وکیل مالکین دادیم و چک را وصول کرده ولی مالیات اجاره را نپرداخته است .
در حال حاضر بدون اذن ، جلوی مغازه را حصار کشیده و غیر قابل دسترسی میباشد . ما قبول داریم که مدت 9 ماه اجاره ندادیم ولی حقوق ما از جمله سرقفلی ، مالیات اجاره بر گردن ایشان است .
چه باید کرد ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید