مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

آیا اگر خودرویی با قولنامه معامله شود و سند منتقل نشود مشکلی متوجه فروشنده میباشد و یا در صورت بروز مشکل قولنامه معتبر است؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

چه مشکلی؟

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

قانون فقط کسی را مالک میشناسد که ملک با سند رسمی به وی منتقل سده است.در فرض توقیف خودرو یا فروش بعدی خودرو انتقال فقط سند رسمی میخواهد و مالک صرفا کسی که اتومبیل به نامش است میباسد.در فرض عدم انتقال خودرو بنام خریدار نیز ... اگر خریدار با خودرو مرتکب جرمی شود ممکن است مالک رسمی دچار مشکل شود

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. قولنامه معتبر است.ولی باید سند به نام خریدار منتقل شود.