مشاوره حقوقی رایگان - آسیب حین خدمت سربازی

با سلام
در سال 81و 82 در حین خدمت سربازی دچار شکستگی از ناحیه ساق به علت تصادف در حین مرخصی ساعتی شدم که مدارک موجود هست و قبل از تصادف دچار سوختگی درجه 3حین انجام وظیفه داخل پادگان شدم که 20روز در بیمارستان بستری شدم که مدارک اون هم موجود می‌باشد و هر دو حادثه دارای بقایای ظاهری کاملا واضح می‌باشد که باعث از کار افتادگی شدن آیا در صورت اقدام کاری انجام میشه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به میزان نقص عضو دارد که کمیسیون پزشکی تشخیص می دهد، ولی انچه مسلم است اگر به موقع عمل می کردید از صندوق بیمه ن م مبلغی خسارت به پرداخت شده یا می شده

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اثبات این ادعا به عهده ی شما است و در صورت اثبات تقصیر یا قصور میتونید حسب مورد دیه یا غرامت بگیرید