مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت حساب برای مهریه

با سلام حدودا نه ماه پیش همسر بنده از طریق ثبت کلیه حساب های من رو مسدود و اقدام به برداشت تمام موجودیشونو کرده. از اونجایی که بنده شغلم ازاده در این نه ماه به شدت دچار مشکل شدم بابت مسدودیت حسابام چون نه دیگه کارت خوان مغازم فعال نه میتونم حتی چک بدم و جنس بگیرم . از طرف دیگه با رسیدن زمان وام هایی که گرفتم به دلیل مسدودیت حساب ها حتی اونارم نمیشه پرداخت کنم. به طور کلی زندگیم کلن با مشکلات عدیده ای رو به رو شده که حتی از پس هزینه های زندگی فرزندانمم دارم عاجز میشم. سوالم اینه با توجه به اینکه تموم پولمو از حسابام بر داشتن ایا راهی هست که من بتونم اقدام به باز کردن حسابای مسدودم کنم تا حداقل بتونم ادامه زندگی بدم . ممنون میشم یه راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با ارائه دلایل و مدارک حسابهایی که مربوط به وام است به اداره ثبت، درخواست رفع توقیف از آنها کنید.

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام دستور اجرای ثبت برای بانکها صرفا مبنی بر برداشت موجودی حساب هست نه مسدودی کل حساب، بنابراین مسدودی حساب شما بعد از برداشت موجودی غیرقانونی می باشد