مشاوره حقوقی رایگان - فریب در مدت قرارداد روزمزد

بنده کارمند روز مزد یک شرکت پیمانکاری هستم در ابتدا با عنوان اینکه سه ماه قرار داد روزانه عقد گردد و در آدامه با توافق طرفین و رضایت از کار قرارداد استخدامی عقد گردد مشغول بکار شدم بعد از پایان مدت سه ماه تمدید قرار داد روزمزد برای بنده ارسال شد و از روی اجبار و ناچاری و بیکاری قرار داد به مدت شش ماه(تا پایان سال1400) عقد گردید. برای سال آینده هم خبری از استخدامی نیست و تمدید قرارداد به مدت سه ماه مدنظر کارفرما است. با توجه به اینکه در هفته44 ساعت کار کامل انجام می‌شد ولی بیمه کامل در ماه لحاظ نشده و فقط به تعداد روز های کاری بیمه شده ام. در ضمن حقوق دریافتی برای یک روز کاری معادل 90 هزار تومان عنوان شده که با حق مسکن و دیگر مزایا125 هزارتومان در روز دریافت میکردم. آیا در این مورد بعد از اتمام قرارداد میتوانم از کارفرما اولا بدلیل فریب در مدت قرارداد و دوما بدلیل کامل نبودن بیمه ماهانه شاکی باشم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه فریب در قرارداد منتفی است با شرایطی می‌توان دادخواست حقوقی مطرح کرد