مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست و مقام و کاهش مزایا

با سلام بنده در سال 94 با داشتن 25 سال خدمت مدیرکل ... یکی از استانها بودم که با توجه به تغییر رییس ... .... کشور علی رغم اینکه مدت حکم صادره اینجانب هنوز 18 ماه آن باقیمانده بود ولی بدون هیچگونه دلیل ( مدیریتی، مالی، مادی، اداری و اخلاقی) مبادرت به تنزل پست سازمانی بنده تحت عنوان مشاور مدیرکل استان (پست سطح 5خارج از چارت سازمان می باشد) اقدام نمودند و نکته جالب اینکه رییس فعلی سازمان، مکتوب از زحمات بنده تشکر و حتی هدیه زیارت عتبات عالیات هم برای من و همسر اختصاص دادند هر چند که بر همگان واضح بود مسائل سیاسی و حزبی حاکم بر این تنزل بود ولی خواستم راهنمایی فرمایید علی رغم اینکه در اساسنامه این سازمان اشاره شده که این نهاد از نظر مقرارت اداری و استخدامی دارای شرایط خاص خودش می باشد، امکان شکایت به دیوان عدالت اداری میسور می باشد لازم بذکر است مقام و جایگاه اداری و مزایای شغلی اینجانب به همتراز رییس اداره تنزل یافته...با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
رسیدگی به تخلفات مستوجب تنزل درجه در صلاحیت هیئت رسیدگی به تخلفات اداری بوده و مدیر سازمان نمیتواند در ایت خصوص تصمیم بگیرد, بدیهی است ما به التفاوت حقوق و مزایای شما قابل دریافت است .

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید