مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه زودتر از موعد یک واحد آپارتمان

سلام وقت بخیر
بنده یک واحد آپارتمان مسکن مهر اجاره کردم در تاریخ بیستم شهریور سال 1400 تا ده ماه بعد یعنی 20 تیر 1401(بنگاهی ننوشتم قرار داد رو خودمون نوشتیم)بعد از گذشت چند ماه به مشکل خوردم و خواستم که خانه را تخلیه کنم باید بگم که اول قرار بود من و مادرم در آنجا زندگی کنیم اما دوستم گفت من هم می خوام بیام کنارت من هم برای کمتر شدن هزینه ها قبول کردم و مادرم دیگه کنارم نیومد قرارداد اجاره نامه هم به نام مادرم است اول 12 میلیون پول ودیعه من دادم و قرار شد سه میلیون باقی مانده را بعد از یک ماه از موعد اجاره پرداخت کنم وقتی قرار شد دوستم بیاد گفتم که سه میلیون باقی مانده را ایشون بده و پس از مدتی تاخیر سه میلیون را من به حساب صاحبخانه واریز کردم یعنی دوستم داد که من واریز کردم بعد از این چند ماه خواستم خالی کنم قرار شد مستاجر پیدا کنم و معرفی کنم که با صاحبخانه اجاره نامه بنویسه بعد هر چقدر که پول پیش داد به من بده و بقیه پول پیش نزد صاحب خونه بمونه و بقیه را موعد اجاره نامه خودمون پرداخت کنه ایشون گفتند که من فقط خانه را تا موقعی که به شما گفتم اجاره میدم بعد از اون خودم خونه رو می خوام یعنی تا تاریخ بیستم تیر 1401 من هم یک مستاجر پیدا کردم که قرار شد تا همان موعد خانه را اجاره کنه و به صاحبخانه معرفی کردم
لازم به ذکره که من از بهمن ماه به صاحب خونه گفتم و ششم ماه خونه رو خالی کردیم دهم مستاجر جدید داخل خونه نشست البته بدون قرار داد خود صاحب خونه کلیدا رو بهش داد من کلیدا رو به صاحب خونه دادم یعنی خونه رو تمام و کمال بهش دادم تحویل و قرار شد که صاحب خونه بعد از اینکه فرصت کرد بیاد باهاش قرارداد بنویسه و پول پیش رو ازش بگیره و به من بده مبلغ پول پیش که قرار شد به من بده دو میلیون تومن هست
اما تا به امروز بیست و ششم هست اون میگه من قرار داد نبستم و پول به من نمیدع درضمن در قرارداد هیچ موردی برای فسخ اجاره بیان نشده. اجاره بها کاملاً پرداخت شده فقط بهمن ماه تا ششم اسفند پرداخت نشد که قرار شد از پول پیش کم کند فیش های آب و گاز کاملاً پرداخت شده
حالا من باید چیکار کنم چجوری قرارداد را فسخ کنم و پول پیشم را ازش بگیرم؟؟؟ میترسم خونه رو خالی کنه یا حتی با مستأجر آخر بار پول اجاره این چند ماه رو هم از پول پیش کم کنه
اون الان حرفش این میگه یا خودت بیا توی خونه بشین یا هم نباشی من پول کرایه را از پول پیش کم می کنم و تاریخ 20 تیرماه باقیمانده پول پیش رو بهت میدم
در ضمن گفت که من مستاجری هم که معرفی کردید از خونه بیرون می کنم چون فک کنم باهاش بحثش شده بود. البته ممکنه بمونه توی خونه و باهاش قرار داد بنویسه
واقعاً شرایط سختی دارم ممنون میشم کمکم کنید ???
میتونم خونه رو تحویل بگیرم تا همون تاریخ اما خودم خونه رو به کسی دیگه ای اجاره بدم و سر موعد خونه رو تحویل بگیرم و بهش بدم؟؟؟
(البته از مستاجر جدید پول پیش میگیرم.)

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس قرارداد یا توافق کتبی در ذیل قرارداد عمل کنید.