مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اسقاط حق اعتراض

با سلام بنده وهمسرم دادخواست طلاق توافقی دادیم رای صادرشد و20 روز مهلت تجدید نظر داره همسرم که به دادگاه مراجعه کرد ازش خواستند به دفتر الکترونیک قضائی مراجعه کنه ودرخواست اسقاط حق اعتراض بده وگرنه نامه برای پزشک قانونی برای تست بارداری زوجه نمی دند حال سوالم اینجاست که آیا منظور از این درخواست اینه که ما دونفر دراین مهلت 20 روزه حق تجدید نظر را ازخود ساقط نمائیم با استفاده از این نامه .یا اون یک چیز دیگری هست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. جهت تسریع طلاق توافقی حق تجدید نظر خواهی اسقاط می گردد.