مشاوره حقوقی رایگان - تبصره 2 بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم

با سلام. اینجانب فرزند جانباز 20 درصد که مدت 35 ماه نیز پدرم در جبهه حضور داشته اند. بنده طبق چارت جدید اداره و در راستای کوچک سازی از پست ریاست به کارشناسی تنزل پست داشته ام. آیا تبصره 2 بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم شامل حال من میشود؟ اداره زیر بار این قانون نمیرود و میگوید هنوز دستورالعمل اجرایی برای ما نیامده. اگر شامل میشود لطفا راهنمایی فرمایید برای احقاق حق چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

تنزیل پست بدون تخلف کارمند ، غیر قانونی است باید یک پست همتراز بدهندو حقوق تان کاهش پیدا نکند 09126398085