مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام خدمت دوستان من با یکی درگیر شدم وحکم قطعی اومده من مبلغی دیه بدم و 7ماهو 16 روز حبس تعزیری درجه 6 محکوم شدم اگر شاکی خصوصی رضایت بدهد حبس تعزیری من چه میشود ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاکی رضایت دهد و مهلت تجدیدنظر داشته باشید در دادگاه تجدید نظر درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید.
در غیر این صورت صرفا می توانید در خواست تخفیف مجازات را بخواهید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بستگی به سابقه کیفری شما و وسیله ارتکاب جرم دارد. معمولا به جزای نقدی تبدیل میشود یا تخفیف داده میشود.