مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام. همسر اول من که دو فرزند مشترک هم داریم سه سال قبل طلاق گرفت.
من یک سال است مجدد زن مطلقه دیگری گرفتم که نشوز است و تمکین نمی کند و ثابت شده
حال تمایل دارم با همسر اولم که مادر بچه هام هم است ازدواج کنم حکم چیست؟ نیاز به اجازه همسر فعلی هست؟ اگر اجازه ایشان لازم است آیا دادگاه مجوز صادر میکند.
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با اخذ حکم از دادگاه به ناشزه بودن و عدم تمکین و سپس حکم ازدواج مجدد را هم از دادگاه بگیرید و نیازی به اذن زوجه اول نمیباشد