مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از شکایت

سلام . بابت چک بی محل و بدهی شکایت کردم . الان توافق کردیم و طلبم رو گرفتم . ابلاغیه اومده برای تودیع خسارت احتمالی و ابلاغیه نوبت دادگاه . اگر به ابلاغیه ها بی اعتنا باشم از نظر قانونی مشکلی برام پیش میاد؟ و اگر در دفتر خدمات قضایی از شکایت انصراف بدم با توجه به اینکه دادگاه رسیدگی انجام نشده ، هزینه دادرسی به من عودت داده میشه ؟

پاسخ ها :

مریم روحی

سرکار خانم مریم روحی :

سلام دعوی خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی مسترد کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، دعوی خود را مسترد کنید و همچنین هزینه دادرسی مسترد نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی درخواست استرداد دادخواست بدهید
هزینه خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دعوای خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر شما شکایت حقوقی مطرح کرده اید
شما باید درخواست استرداد دادخواست را مطرح نمایید
و هزینه دادرسی مسترد نخواهد شد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مشکلی خیر هزینه دادرسی عودت داده نمی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

استرداد دادخواست را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را مسترد کنید. خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوی خود را مسترد کنید و همچنین هزینه دادرسی مسترد نمی شود