مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف وام مسکن

با سلام
یک واحد آپارتمان از تعاونی مسکن به نام همسرم خریداری نمودم ولی چون وام مسکن داشتم و واحد مذکور نیز دارای وام مسکن بود در زمان معرفی به بانک وام را به نام مادرم گرفتیم. دو سال پیش مادرم فوت کردند. الان که تعاونی کارهای صدور سند را انجام داده به بانک جهت انجام کارهای سند مراجعه کردم بانک تمامی وراث را خواسته، از طرفی قبل از فوت مادرم یک مبایعه نامه با ایشان تنظیم کردم و برادر و دامادمان هم امضا کردند که ایشان واحد را به بنده فروخته اند. بانک پیشنهاد داده کل وام مانده، 20 میلیون تومن رو تسویه کنم بعد برم دنبال کارهای ثبت و سند. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بانک کاملا درست راهنمایی کرده و شما باید تسویه و فک سند کنید و بعد از آن نسبت به تنظیم سند به نام خود اقدام کنید, قولنامه شما با مادر مرحوم بدون تنفیذ بانک منشا اثر نخواهد بود.