مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث مادری از دایی ها

سلام خسته نباشید مادرم فوت کرده و الان میخوام سهم الارثش (ارث پدریش ، زمین زراعی) رو که مدت 50 ساله دست دایی هام هست رو بگیرم. آیا میتونم اقدام کنم یا نه؟
یکی از دایی هام مدعی هست که خواهراش، سهم الارثشون رو بهش بخشیدن و ازشون برگه داره.
در حالیکه هیچ یک از خواهرها امضاء نکردن و میگن اصلاً چنین موضوعی نبود، قرار شده سهم ما پیش یکی از برادران باشه به شرطی که از مادرمون نگهداری کنه و در عمل این تعهد انجام نمیشه و برادرشون از مادرشون نگهداری نمیکنه و مابینشون دعوایی رخ میده و ارتباط قطع میشه تا اینکه برادران یک برگه بین خودشون مینویسن که دو خواهر امضاء میکنن و دو خواهر دیگر امضاء نمیکنن چون با دایی دعوا میکنن و حضور ندارن.
مادر من امضاء نکرده و وقتی ام در قید حیات بود سهم الارث میخواست ولی اعتنایی نکردن.( در واقع چنین برگه ایی مبنی بر بخشش وجود نداره فقط مبنی بر صلح و آرامش بین خودشون بوده، کدخدامنشی در قدیم الایام بوده و نه واگذاری سهم )
ضمناً دو نفر از دایی ها ( 4 نفر بودن که دو نفرشون فوت شدن و الان این دو نفر این کار را انجام دادن) سند بنام زدن بدون اینکه انحصار وراثتی کنن.
آیا میشود بدون انحصار وراثت سند زد؟
(من انحصار وراثت خودمون رو برای شکایت انجام دادم، فقط میخوام اطمینان حاصل کنم راه به جایی میبرم یا نه)
لطفاً اگر راه حلی هست، بنده رو راهنمایی بفرمایید؟ ممنون و سپاسگزارم

در صورت موفقیت با وکیل کنار میام

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بله غلاوه بر سهم الارث از تاریخ فوت پدربزگتان یعنی بمدت 50سال جرات المثل ایام تصرف نیز به مادر شما تعلق می گیرد برای بررسی بیشتر و انجام وکالت تماس بگیرید حق الوکاله در آخر کار بعد از زنده شدن حق شما اخذ می شود. 09126398085