مشاوره حقوقی رایگان - راه حل ابطال هبه نامه

سلام پدراینجانب قبل از فوت هبه نامه های زیاد داده که در آخرین هبه نامه اسمی از یکی از هبه گیرنده نیست با هبه نامه قبلی مغایرت دارد وپدرم در ان زمان دچار آلزایمر نیز بوده است برای اثبات ان تنها فقط نامه دکتر مبنی بر مراجعه درمان فراموشی وسکته خفیف مغزی است با تشکر

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

درصورتی که واهب به افراد مختلف یا افراد یکسان از اموال خود هبه نموده باشد ، این متهب است که می بایست هبه را اثبات و مال موهوبه را مطالبه نماید . امکان احراز حجر پدرشما نیز پس از فوت وجود دارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اثبات حجر وی هبه نامه را ابطال کنید