مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

با سلام حدود 3 ماه پیش یک خودرو را خریداری نمودم در برگه ای که در بنگاه تنظیم شد ذکر شده مبلغ 2 میلیون تومان نزد بنگاه دار می ماند تا تعویض پلاک و انتقال سند حداکثر تا یک ماه انجام بگیرد. فروشنده کار تعویض پلاک را انجام داد اما برای انتقال سند امتناع می کند به طوری باید بگویم اصلا سند را به اسم خودش نزده اند. به نظر شما باید از چه راه قانونی برای گرفتن حق خود اقدام کنم. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو به طرفیت فروشنده و مالک اصلی خودرو تقدیم دادگاه نمایید.