مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری ... فارس

با عرض سلام خدمت ریاست محترم سال نو را به شما تبریک میگم آقای .......من یک کارگر فضای سبز شهرداری هستم چرا باید الان نزدیک به 2سال هست حقوق مارا پرداخت نمیکنن من الان 2 سال عیدی ندیدم چرا باید خودشون نفری 17 ملیون بریزن براشون حساب ما هیچی مگه ما زن بچه ندارم مگه ما نون شب نمیخواهیم چرا 6 ماه من نباید حقوق بهم بدن چرا دلیلش چیه بجز اینکه خودشون دزدی میکنن کدوم عید عیدی که یه پول نون نداشته باشی بچه ات آرزو یه کیلو میوه داشته باشه بهت ندن چه فایده اگر واقعا عدالتی هست اگر قانونی هست پیگیری کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در اداره کار شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید