مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله- اعاده حیثیت

با سلام و احترام و با تشکر بابت پاسخ به سوالات

1- اگر فردی علیه ما شکایت کیفری بکنه و ما تبرئه بشیم چجوری می تونیم حق الوکاله و هزینه دادرسی که پرداخت کردیم رو از شاکی مطالبه کنیم؟

2- اگر فردی علیه ما مبنی بر اینکه ما تهمت و افترا بهش زدیم شکایت کنه و ما تبرئه بشیم می تونیم بعدا اعاده حیثیت کنیم؟ آیا نتیجه‌ای خواهد داشت؟

با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. هزینه دادرسی در مورد اول از متشاکی نمی گیرند و هزینه را شاکی می پردازد.ولی حق الوکاله را طی دادخواست دیگری مطالبه نمایید در مورد دوم می توانید طرح دعوا نمایید ولی ممکن است رای نگیرید.