مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تهمت ناموسی و تهدید مکتوب به قتل

سلام

من برادری دارم که مشکل روانی داره ولی این مشکل روانی توسط پزشک ثابت نشده و تا به حال دکتر نرفته در جدید ترین اقدام بنده رو در تلگرام چند نفر تهدید به قتل کرد و فیلم جنسی خارجی رو برای چند نفر مثل دامادمون ارسال کرد و گفت نقش زن این فیلم جنسی من هستم. من از چه طریقی میتونم شکایت کنم و بگم امنیت جانی در منزل ندارم چون مجرد هستم در خانه پدرم سکونت دارم و مدام تهدید به همه چی میشم؟

پاسخ ها :

تهدید به قتل تهمت تهمت ناموسی افترا تهدید