مشاوره حقوقی رایگان - سند گذاشتن

با عرض سلام. من تازه از کشور خارج اومدم و از قوانین زیاد اطلاعاتی ندارم. میخواستم از شما کمک بگیرم و همینطور راهنمایم بفرمایید. من قبل از عید 1398 به توسط خواهش یکی از دوستان به دادگاه انقلاب تهران رفتم و برای متهمی خواستار سند گذاشتن شدم. و بعدش من نامه نیابت رو دریافت کرده و به شهرستانی که زمینم در آنجاست رفته و منتظر کارشناس و کارشناسی بودم که در این مدت من مخارجی داشتم که بعد از صحبت کردنها با پدر متهم به مبلغ یک میلیون تومان دریافت کردم. البته ایشون بحساب من ریخته و من دریافت کردم. بعدش قرار شده بود که قبل از بازداشت سند پدر متهم بیاد و امضاها و ضمانتها رو بمن بده. خلاصه ایشون نمیاد و من هم سندی نگذاشتم. بعدش بمن زنگ زد و گفت پولم رو پس بده و منهم چون کاری انجام نداده بودم و فکر حرام و حلال بودم سریع یک میلیون تومان رو بحساب ایشان ریختم. بعد از اینکه من کاری برای ایشون انجام ندادم با تلفنها و تهدیدات. ایشون رفته و از من توی همان شبعه که قرار بود سند بگذارم شکایت کرده که من پنج میلیون دیگه بدهکارم. حالا دیروز برای من پیام آمده که ماه دیگه دادگاه دارم. چیکار باید بکنم؟ آیا دادگاه حق رو به ایشون میده؟ چون من سند نخواستم بگذارم ؟ خواهشن لطف بفرمایید و منو راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، قاضی بر اساس دلایل و مدراک شما رأی صادر خواهد کرد.(نگران نباش)