مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام بنده در مرکزی مشغول به کار بوده ایم که برای حسن انجام کار سفته بدون دادن شماره سفته و رسید از من و تمامی کسانی که در آنجا مشغول به کار هستند گرفته بودند. بنده با این مرکز قطع همکاری کرده ام ولی رییس مرکز به کل منکر گرفتن سفته شده است و سفته هیچ کدام از کسانی با آن مرکز قطع همکاری کرده اند را پس نداده است. بنده اظهارنامه ای جهت پس دادن سفته نیز برای ایشان ارسال نموده ام که بی نتیجه بوده است.
درضمن سفته یکی از افرادی که از این مرکز بیرون آمده است را دست کس دیگری داده است که که روی آن اقدام کرده است و مبلغ آن را با مهر افزایش داده است علی رغم اینکه ایشان هم اظهارنامه برای پس دادن سفته فرستاده بودند. لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه ما شماره سفته نداریم بهترین کار برای پس گرفتن یا مسدود کردن این سفته چی هست.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام دادخواست استر داد سفته بدهید.بشرطی شماره سفته ها داشته باشید.و در صورت اجرا به جرم خیانت در امانت شکایت کنید.