مشاوره حقوقی رایگان - سفته

همسرم در سال 89 ، مبلغ 10 میلیون تومان از شخصی دریافت نموده و در مقابلش به ایشان که دوستش بوده 22 میلون سفته با اثر انگشت و امضا داده است. همسرم در سال 89 ورشکست و زندانی شد.
در مدتی که همسرم در زندان بود (7 سال) ایشان از غیبت همسرم سوء استفاده کرده و علیرغم واریز 50درصد از بدهی خود کلیه سفته ها را در 5 شعبه شورای حل اختلاف اجرا گذاشته (در مدت 10 روز واخواست نداده و خودش تاریخ وصول و سررسید را زده). یکی از اجراییات به زندان اعلام و 4 اجرائیه بعدی ابلاغ نشده است و رای به منزل سابق پدر همسرم ارسال شده که ذکر شده کسی دریافت ننموده است.
خواستم سوال کنم می توان اجراییه ها را مشمول مرور زمان اعلام کرد؟ ما اکنون با پیگیری خودمان واخواهی زدیم و یکی از پرونده ها را که به زندان اعلام شده اعاده دادرسی. لطفا راهنمایی کنید که چطور از این مهلکه خارج شویم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

باید ثابت کنید که 50درصد پرداختی بابت اون سفته ها بوده از شهود و مدارک و پرینت حساب و.. جهت اثبات موضوع کمک بگیرید 09126398085