مشاوره حقوقی رایگان - قبل از امضای تعهد شکایت به دیوان شود؟؟

پرسیده بودم آیا تمکن مالی ربطی به برقراری و یا علتی برای قطع شدن حقوق بازماندگان در نیروی مسلح دارد ؟؟؟
جواب دادید در صورت نداشتن همسر و درآمد و شغل حقوق بهم تعلق میگیره

میخوام بدونم آیا حالا که بابت تمکن مالی از من میخوان امضا بگیرن که اگر تمکن مالی دارم حقوقم قطع بشه چکار کنم امضا کنم یا خیر ؟؟یا قبلش برم دیوان ؟؟ چون من نمیخوام غیر از شرایط قانونی بابت شرط دیگری که قانون نگفته تعهد دهم که بعدا مشکل ساز شود و بتونن با تعهد من بابت تمکن مالی حقوق را قطع کنند

اگر جوابتان خیر است لطفا علت را بگویید

از چندین ساتا پرسیدم منظور از تمکن مالی چیست گفتند داشتن خانه ، خب من شاید خانه داشته باشم خب ببخشید دیوارهای خونم بفروشم مخارج زندگیم بدم؟؟یا شاید هم خانه نداشته باشم و بخوام در آینده خانه بخرم آیا وقتی خریدم یعنی تمکن مالی پیدا کردم حقوقم باید قطع کنند ؟؟ به من میگن باید نیازمند باشی انگار میخوان به بهزیستی کمک کنند ، لطفا کمکم کنید که چطوری به حقم برسم و نتونن غیر از شرایط قانونی حقوقم را قطع کنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال چاره ای ندارید و باید امضاء کنید.

پرسشگر :

جناب آقای سهراب کلانتری من متوجه نمیشم چرا باید امضا کنم این تعهد فقط برای دخترانی است که قبلا شاغل بودند خب اگر قانونی است از همه باید گرفته شود، میشه خواهش کنم قانونی راهنمایی کنید ، من میتونم بابت تعهد بر خلاف قانون به دیوان شاکی بشم ولی شما میگید مجبور به امضا هستم واقعا سر در نمیارم

پرسشگر :

سلام آقای سید علیرضا سید آقایی وقتتان به خیر، ممنونم ، خب من تعهدی که بابت تمکن مالی و خروج از کشور میگیرند چکار کنم؟؟ آیا این تعهد اعتبار قانونی دارد؟؟

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چندین بار سوال پاسخ داده شده است
به هرروی باید امضا نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تمکن‌مالی به معنای ملائت است و اینکه شخص در شرایط اعسار نیست که از علائم و نشانه های آن داشتن خودرو ملک و حساب بانکی (حقوق،وجه نقد)سهام و...یا هر کدام از آنها می تواند باشد در نهایت به تصمیم قاضی بستگی دارد که از مستثنیات دین‌محسوب شود یا خیر