مشاوره حقوقی رایگان - تناقض دو رأی در یک موضوع مشابه دریک شعبه و یک قاضی

من دوتا مبایعه دارم یکیش فروش یه مغازه و یکی دیگر واحد مسکونی هردو مبایعه دقیقا مشابه هستن و هردو کافه خیارات از همدیگر اسقاط کردیم و شرط فسخ هم نگذاشتیم و مبایعه نامه اول رو دادگا به ناحق فسخ کرد البته با وکیل طرف ساخت و پاخت کردن و تجدید نظرهم تایید شده
حال در قولنامه دوم فقط اسم خریدار و فروشنده کسی دیگری هست آیا اگر این مبایعه برخلاف قبلی فسخ نکنه میتوانم از قاضی همون شعبه به استناد دو رای متناقض در دو موضوع مشابه ازش شکایت کنم و به استناد حکم فسخ نشده درخواست ماده 477 برای مبایعه نامه فسخ شده شکایت کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت از قاضی خیر. اما تجدید نظر خواهی از رای بله.
مبیع 2 موضوع متفاوت است و احتمالا تاریخ وقوع معامله هم متفاوت. بنابراین نمی توان انتظار داشت دادگاه برای هر دو یک رای واحد بدهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکایت علیه قاضی نتیجه ای دربر ندارد
اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از قاضی نمیتوانید شکایت کنید ولی تجدید نظر خواهی امکان دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارکتان مسجل و دقیق باشد قابل پیگرد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر از قاضی خیر امکان شکایت وجود ندارد
بیع مغازه تجاری با بیع خانه مسکونی متفاوت است و هر کدام شرایط خاصی
خواهد داشت
و برای اعمال ماده 477 نیاز به ادله محکم خواهید داشت