مشاوره حقوقی رایگان - ضرب الاجل قانونی اخذ سند

آیا ماده قانونی مبنی بر محدودیت زمانی برای اخذ سند زمین درسالهای 1360تا1370 وجود دارد ؟
چون درخت انقلاب درسال 1360 جوان بود جخت روشن شدن مالکین زمین ها وفراریان مخالف انقلاب ماده قانونی نبوده که عنوان کند هرکس ادعایی نسبت به هر ملک یازمینی دارد فرصت دارد مدارک مورد ادعای خود را تا مثلا فلان تاریخ ارائه دهد وگرنه بعد از آن به درخواستش رسیدگی نمیشود ، اگر بود ماده یا محل عنوانش را بفرمایید .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد