مشاوره حقوقی رایگان - عقد بدون اجازه پدر

سلام دختری 20 ساله هستم 2 سال پیش با پسری ک شناسنامش مشکل داشته و دیر شناسنامه گرفته و 3 سال ازم کوچک تر هست فرار کردیم پدرم شکایت کرد اولش و دادگاه پس گرفت و دوباره فرار کردم ایندفه پدرم بیخیال شد و پس نگرفت الان 2 ساله با خوانواده پسر هستم و پدرم هم اجازه ازدواج نداد چند بار رفتم دادگاه جواب نمیدن و میگن امکان ازدواج نیس. در ضمن من همون دفه اول ک فرار کردم بکارتم رو از دست دادم وپیش خدا همسر فرد هستم و الانم 2 ماهه حامله هستم ایا میشه ازین طریق بدون مراجعه ب دادگاه عقد کنم بدون اجازه پدر ؟؟و اینک حکم من و شوهرم چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست.
باید دادخواست بدهید و اجاره ازدواج را از دادگاه بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر تا زمانی که دختر ازدواج نگرفته و طلاق نگرفته باشد برای ازدواج باید از پدرش اجازه بگیرد و بدون اجازه پدر امکان ثبت ازدواج وجود ندارد .
در حال حاضر نیز با توجه به توضیحات ارائه شده شما بدون اجازه پدرتان نمی توانید عقد کنید و بهتر است با توجه به وضعیتی که دارید دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
در صورتی که پدرتان راضی نشد به ناچار باید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بروید نزد دفتر ازدواج و اقرار کنید که دوشیزه نیستید تا عقدتان کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه شما باردار هستید حتما شما باید اثبات نمایید که عقد نکاح شرعی ( عقد نکاح دائم یا عقد موقت ) قبلا منعقد شده است و شما باید دادخواست در دادگاه اقامه نمایید

یا به دفترخانه ازدواج مراجعه و با ارائه نامه پزشک مبنی بر بارداری ، ازدواج خود را ثبت نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در ابتدای امر بهتر است با مشاورین خانواده صحبت کنید و سپس اگر صلاح بود اقدام حقوقی انجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از دخول دیگر اذن پدر لازم نیست و عقد نکاح قابل ثبت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید با توجه به اینکه باکره نیستید عقد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت بایستی عقد نکاح منعقد کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بدون اجازه پدرتان نمی توانید عقد کنید مگر اینکه نامه. عدم بکارت و بارداری داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دخترم جواب سوالات شما جواب های خاص و ابعاد مختلفی دارد. لطفا به صورت حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود بروید و مشاوره و راهکار لازم را بدست آورید. به نظر اینجانب با تجربه ای که دارم عرض می کنم ، هر چه زودتر بدون بازگو نمودن موضوعات به هر طریقی و واسطه نمودن اشخاص ذی نفوذ، رضایت پدرتان محترم خود را اخذ نمایید. تا قضیه ختم به خیر شود. تشکر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اوضاع و احوال توصیفی در صورت سوال بهتر است یا با پدرتان مصالحه نمایید و یا اینکه با مراجعه به دفاتر ازدواج و ارائه گواهی مبنی بر بارداری درخواست ثبت نکاح را نمایید در غیر این صورت برای اخذ اجازه نکاح بدوا باید اثبات نمایید که نکاح شرعی فی مابین شما صورت گرفته است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ازدواج شما بدون اذن پدر ممکن نیست و رابطه شما با آن پسر نامشروع بوده و فرزند ولد زنا است زیرا عقدی صورت نگرفته