مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباه پول

با سلام و عرض ادب. اینجانب یک فیش در ذیحساب دادسرا تکمیل نمودم که مبلغی به حسابم واریز شود. متاسفانه شماره شبا شخصی که اصلا نمیشناسم را وارد نمودم پول به حساب او رفته بود. ذیحساب طبق نامه ای به بانک اعلام کرد که در صورت موجود بودن پول را برداشت کنند و به حساب من واریز شود ولی متاسفانه آن شخص پول را برداشت کرده بود. حالا میخواستم بدانم چه راهی دارم؟ با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
دادخواست استرداد وجه را مستندا به مدارکی که دارید تقویم کنید

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

وجه مذکور را می توانید مطالبه نمایید. 09126398085