مشاوره حقوقی رایگان - سلام. من یک زمین فروختم و مقداری پول نقد و چک گرفتم و شرط انجام معامله پاس شدن چکها بود.

من زمین فروختم. بابتش پول و چک گرفتم و در قولنامه ذکر شد اگر هرکدام از چکها پاس نشد معامله بصورت خودکار فسخ میشود. بعد از چندماه یک مقدار از مبلغ چک را گرفتم ولی مابقی به من پرداخت نشد. آیا میتوانم با توجه به شرط مندرج بابت فسخ معامله را فسخ کنم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیشتر مدارک خودرا به رویت وکیل برسونید 09126398085