مشاوره حقوقی رایگان - رد مال در فروش مالکی که در ذهن بوده

وقت بخیر
عرض شود فروشنده سه واحد آپارتمان که در ذهن بانک بوده را به خریداران بدون اطلاع دادن آنها از اینکه ملک در ذهن بانک است نموده، در همین خصوص از فروشنده به جرم کلاهبرداری شکایت و در نهایت وی به تحمل هفت سال حکم تعزیری ، 370 میلیون تومان جزای نقدی در حق دادگاه و رد مال که در رای مبلغی که توسط خریدار داده شده عنوان شده .
حال سوال این است ؟
در رای اسمی از ضرر و زیان آورده نشده و فقط رد مال و وجهی که در قولنامه شده است، اشاره گردیده، لذا از آنجایی که بیش از پنج سال از تاریخ خرید آپارتمان ها گذشته و قیمت سه برابر روز اول شده، رد مال به چه صورت است؟
به قیمت روز یا که همان وجهی که در زمان خرید داده شده را قضایی برای اخذ سند زدن ملک چیست؟
باتشکر فراوان از صبر و حوصله شما عزیزان

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

رد مال اگر عین باشد خود مال رد میشه و الا قیمت روز