مشاوره حقوقی رایگان - نفقه کیفری

همسرم منزل مشترک را که سهم هرکدام 3 دانگ بوده را طبق دستور دادگاه و اجرای احکام مدنی خلع ید و پلمپ شده است. جهیزیه را استرداد و تعداد 10 سکه تمام بهار آزادی بعنوان پیش سکه به زوجه داده ام. در بحران مالی به سر می برم و در چندین دادگاه اعسارم پذیرفته شده است. دادخواست تمکینم رد شده است (به دلیل اینکه خانه تهیه شده که در سطح شهر هم می باشد در شان زوجه نمی باشد) در واقع منزل دارم ولی به دلیل شانیت زوجه، قابل پذیرش دادگاه خانواده نیست بنده تنها کاری که میکنم ماهانه طبق توافقی که از قبل داشتیم 300 هزار تومان پول نقد به حسابشون واریز می نمایم. طبق توافق 3600000 تومان (300000*12 = 3600000) بایستی در طول سال 97 واریز به حساب زوجه می کردم که انجام داده ام. یک ماه با تاخیر واریز کردم(600 تومان در ماه بعدش واریز کردم)
به دادیار می گویم نداشته ام اون یک ماه سر وقتش پول به حساب زوجه واریز کنم در واقع اون ماه رو با ماه بعدش همزمان واریز کرده ام ولی دادیار می گوید جرم اتفاق افتاده و بایستی در ماه خودش واریز می کردی.
هر چه تلاش کردم که بفهمانم استطاعت مالی نداشتم اون ماه واریز کنم تحت هیچ شرایطی دادیار قبول نکرد (گفت چون تعهد دادی ماهانه واریز کنی) و بهانه است و کیفرخواست صادر کرد
توروخدا کمکم کنید و راهنمایید کنید چگونه در دادگاه کیفری از خود دفاع کنم چون می گویند مجازات حبس داره

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک با وکیل تماس بگیرید 09126398085