مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک متوفی

سلام
چند ماه قبل خودرویی از یه شهر دیگه به صورت قولنامه بنگاهی خریداری کردم وتمام مدارک دسته منه متاسفانه صاحب پلاک چند وقت پیش فوت شدن
ایا فرزندان مرحوم از شهر خودشون میتونن به من وکالت تعویض پلاک بدن یا
حتما باید حضوری بیان؟
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق یکی از دفاتر رسمی میتوانند این کار را از همان جا انجام دهند

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام از طریق دفتر اسناد رسمی کلیه ورثه به شما وکالت دهند کافی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در شهر خودشان می توانند به شما وکالت دهند و از طریق پست برای شما ارسال کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام فرمائید