مشاوره حقوقی رایگان - ماشین تعویض پلاک نشده و صاحب پلاک فوت شده

سلام وقتتون بخیر
حدود 4 ساله پرایدی رو خریداری کردیم. ما سومین نفر هستیم که ماشین به دستمون رسیده و تعویض پلاک نشده، خانمی که پلاک به نامش بوده فوت شده و بچه هاش انحصار ورثه نکردن. الان ما چطوری شکایت کنیم؟ باید فرم بگیریم برای انحصار ورثه؟ بعد که جوابش اومد هم از ورثه هم از فروشنده های قبلی طرح دعوی کنیم؟ برای فک پلاک شکایت کنیم؟ یا برای تنظیم سند رسمی؟ ایا میشه بدون انحصار ورثه از مجهول المکان و روزنامه کردن استفاده کنیم؟ ممنون میشم کمک کنید چون ماشین تصادف کرده بیمه برای اینکه پول رو واریز کنه میگه باید ماشین به نام خودتون باشه

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بدوا به عنوان ذینفع گواهی انحصار وراثت اخذ نموده بعد به طرفیت کلیه ورثه و ایادی ماقبل دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم و انتقال سند رسمی ثبت نمایید