مشاوره حقوقی رایگان - چک تضمین حسن انجام کار در مشارکت در ساخت

سلام.
1.سازنده سهم مالک را 40 متر کمتر داده
2.اقدام به تسویه وام نکرده.
3.تاخیر و تادیه در تحویل واحد ها داشته
4.حیاط پنت هوس را بصورت ناقص و بدون سرامیک کف و دبوار تحویل داده.
5.از سرامیک های درجه 4 به متراژ 1550 متر در داخل واحد ها و 80 متر از همان سرامیک ها در مشاعات استفاده کرده که باعث پستی و بلندی کف شده است.
6. 300 متر از موزاییک های درجه 4 که با توجه به آب و هوای سرد سرعین،در عرض یک سال همشان دچار فرسایش شده است.
7.و کار شکنی های دیگر با متراژهای بالا
این در حالی است که موقعیت زمین بر خیابان اصلی سرعین و قیمت فروش آپارتمان در آن مناطق 13 یا 14 تومان می باشد ولی ما نمیتوانیم 10 تومان بفروشیم .
سازنده چک تضمین حسن انجام کار به مبلغ 3 میلیارد تومان به بنده(صاحب ملک)داده است که اینجانب به آن برگشت زده و کارشناس جهت تامین دلیل از دادسرا خواسته ام.
آیا من میتوانم چک را به اجرا گذاشته و ضرر و زیان هایی که دیده ام را از این طریق جبران نمایم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کارشناس حرف شما را تایید کرد هم میتوانید به استناد نظریه کارشناس دادخواست جبران ضرر و زیان بدهید هم میتوانید چک تضمینی را به مقداری که کارشناس تعیین کرده دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید چک تضمینی را به مقداری که کارشناس تعیین کرده دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مقداری که کارشناس تعیین کرده می توانید وجه چک را مطالبه کنید.