مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام بنده یک فقره چک تضمین حسن انجام کار به فردی دادم که برگشت زد و طرح دعوی نمود و بنده حاکم شدم و رای در تجدید نظر تایید شد و اعاده دادرسی هم رد شد ولی بنده لاشه چک رو نگرفتم حالا بعد گذشت حدود یک سال و نیم مجدد با همان موضوع طرح دعوی نموده است ایا 2بار طرح دعوی از موضوع امکان‌ پذیر است ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سبام
به استناد ارای قبلی دفاع مناسبی میتوانید داشته باشید ودعوی ایشان رد خواهد شد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
حتماً به دادگاه اعلام کنید که موضوع دارای اعتبار امر مختوم است تا دعوی ایشان رد شود.
برای استرداد لاشه چک نيز باید دادخواست بدهيد.