مشاوره حقوقی رایگان - چک حسن انجام کار در مشارکت ساخت

سلام,مالک ملک هستم و در قرارداد مشارکت چک حسن انجام کار بدون تاریخ به مبلغ 60 میلیارد تومان صادر گردیده است ولی دفتر املاک میگوید این چک نزد دفتر باید امانت بماند ودر صورت تخلف با حکم قضایی به شما تحویل خواهیم داد ,آیا این رویه صحیحی هست یا باید بگونه دیگر عمل شود؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
اصولا" چک مذکور بعنوان ذینفع باید تحویل مالک گردد .رویه معمول صحیح نیست واینکه درصورت تخلف باحکم قضایی چک را متصدی بنگاه تحویل دهد غیرقانونی هست چون محاکم چنین حکمی را نمیدهند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی قانون نیست بلکه بسته به توافق شماست و مقام قضایی معمولا در این مورد دستوری نمی‌دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر قرارداد خود را محکم تنظیم نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام چک باید در اختیار شما باشد که در صورت تخلف بتوانید از آن استفاده نمایید در غیر اینصورت اهرم اجرایی و تضمینی خود را از دست می دهد. توصیه می شود قرارداد مشارکت را حتما زیر نظر وکیل تنظیم نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر چک به تاریخی مشخص در سامانه صیاد ثبت شود و در قرارداد قید گردد که از بابت ضمانت و دفتر املاک هم قبول مسولیت مشکلی ندارد ولی بهتر است خودتان چک را تحویل بگیرید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بستگی به شرایط ذکر شده در قرارداد دارد. اگر به عنوان امانت در نظر گرفته باشید ، امکان وصول آن نیست. ضمناً شرایط ذکر شده در قرارداد خیلی مهم است و می بایست دقت کافی در آن بکار ببرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه رویه درستی نیست

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام براساس رویه چک ضمانت باید تحویل ذینفع گردد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در این مورد نحوه توافق طرفین ملاک است و قانونا شما ملزم به انجام این کار نیستید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید طبق توافق طرفین در قرارداد مشارکت عمل گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .