مشاوره حقوقی رایگان - سلام چند سال قبل پدرم ممنوع الخدمات شده

سلام ودرود پدرم چند سال قبل ممنوع الخدمات شده شناسنامه خودم رو میخوام عکسدار کنم میکن اول مشکل پدرت حل کن بعد بیا پدرم چندسال ک خبری ازیه نداریم آیا میتونیم پدرم نباشه شناسنامه خودم رو عکسدارکنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق سایت ثبت احوال اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست باید مشکل پدرتون حل بشه بعد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی شما باید دادخواست
الزام به تعویض شناسنامه به طرفیت
اداره ثبت اقامه نمایید و
زیرا ممنوع الخدمات بودن پدر شما ، هیچ ارتباطی به شما نخواهد داشت