مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام من 14 سالم هست و دارم ازدواج میکنم میخواستم ببینم میتونم زودتر شناسنامه رو برای ازدواج عکس دار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر خیر
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به سن قانونی نرسیده اید و قیم قانونی و ولی قهری شما پدرتان است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

عکس دار کردن برای سن 18 سالگی هست و برای ازدواج هم نیاز به اجازه دادگاه دارید رشد سنی بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دفتر پیشخوان دولت بپرسید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر نمیتوانید چون زودتر از 18 سال تمام امکانات عکسدار کردن شناسنامه وجود ندارد