مشاوره حقوقی رایگان - سلام دوستم شناسنامش صادره سرباز هست آیا میشود زاهدان عکسدارش کرد؟

سلام شناسنامه دوستم صادره سرباز هست آیا میشه زاهدان عکسدارش کرد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله کلانتری محل سکونت باید عکس ایشان را تایید کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از یکی از دفاتر پیشخوان دولت واقع در زاهدان که امور ثبت احوال را هم انجام می دهد سوال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای امور مربوط به شناسنامه به دفتر خدمات الکترونیک مراجعه نمایید