مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوج و تهمت زدن ب زن و تهمت سقط جنین

سلام خانومم 34 سالمه 15 ساله ازدواج کردم یه پسره 14 ساله دارم از وقتی ازدواج کردم همسرم معتاد بود بعداز دوسال ترک کرد هیچ تفاهمی باهم نداشتیم حتی از نظر نیازه جنسی نیازمو جوابگو نبود و من واقعا عذاب میکشم تمامه هزینه های دکترو بارداریو و نیازای پوشاک خودموپسرمو حتی همسرمو خودم با کارکردن برطرف کردم حتی هزینه های خرجوخوراک خونه رو50 درصدشو من متحمل میشدم زندگیه خیلی سختی داشتم من پرینت حسابمو ماله دوساله گذشته رو گرفتم ک فقط 122 میلیون خرجو مخارج خونه رو متحمل شدم سال گذشته اتفاقی فهمیدم همسرم بهم خیانت میکنه واز پیامکاش اسکرین گرفتم درخواست طلاق دادم اما راضی ب طلاق نیست واجازه نداده من جهیزیمو و وسایلی رو ک خودم خریدم ببرم نزدیک ب سه ماهه ک خونه ی مادرمم وحتی برای عذرخواهی نیومده و جدیدا بهم تهمت زده ک آوازت توی محل پیچیده توی خونه شنود گذاشته بودو تهمت میزنه ک سقط جنین داشتی باید بیای دادگاه جوابگو باشی من حاضرم حتی پزشکی قانونی برم پرینت خطامو بگیرن ک بفهمن من اینکارو نکردم خواهش میکنم بهم بگید باتوجه ب شرایط سخت زندگیم میشه طلاق عسروحرج بگیرم خلاص بشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .شما با ستناد به اعتیاد همسرت و البته اگر گواهی بستری توی کمپ ترک دارید میتوانید اقدام برای طلاق کنید.اینکه شما هزینه های منزل را پرداخته اید دلیل طلاق نیست و شما باید همان زمان دادخواست مطالبه نفقه میدادید و حضورشوهردر منزل دلیل برپرداخت نفقه توسط وی ست و قانونگذار نمیپذیردکه زن مخارج خانه را بدهدکه اشتباهی بزرگ و فاحش است. بهرحال باستناد شهادت شهود و مدارکتان و بذل بخشی از مهریه تون میتوانید طلاق بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه جهت طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند.